Euryza-Eendracht

Zwijndrecht
Actueel aanbod

€ 349.950,- tot € 349.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 123m2
Kaveloppervlak
93 - 93m2
Inhoud
457 - 457m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Nu ook eengezinswoningen in Euryza!

Ooit was De Eendracht – gebouwd in 1839 – een oliemolen langs de Maas. Bijna twee eeuwen later is Eendracht de naam voor het nieuwste en vierde deelplan van Euryza. Als u ook uw oog heeft laten vallen op deze unieke plek tussen Oude Maas en Ringdijk maar de voorkeur geeft aan een eengezinswoning: die komen er!

Eendracht is een klein, intiem project: 15 woningen en 3 boven- en benedenwoningen. En toch valt er genoeg te kiezen. De drielaagse woningen zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Ook in de uitstraling is het één en al afwisseling. De architectuur komt extra tot uiting door het gebruik van verschillende kleuren baksteen dat verwerkt is in een speels gevelrelief.

U kiest uw ideale type eengezinswoning. Maar altijd ruim, robuust en representatief. En dat op een plek met een echt Zwijndrechts accent. Pal aan de historische Ringdijk, een steenworp van de dynamische rivier!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Euryza-Eendracht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 349.950,- tot € 349.950,-
Type woningen
Appartement, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden