Maasterras-West

Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

MAASTERRAS
Het Maasterras, gelegen in de Spoorzone van Zwijndrecht tussen de A16 en het spoor, wordt getransformeerd naar een woon- en verblijfsgebied. Het Maasterras vormt de kern van de ontwikkeling in de spoorzone, genaamd Diztrikt. VORM en Blauwhoed hebben de tender gewonnen om deelplan Maasterras-West verder uit te ontwikkelen! Maasterras-West wordt de gezondste wijk van Nederland!

Wil je de ontwikkelingen rondom het project Maasterras-West op de voet volgen? Altijd als eerste het nieuws ontvangen? Schrijf je nú in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Locatie
Maasterras-West is gelegen in de Spoorzone van gemeente Zwijndrecht tussen het spoor en de A16. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A16 en treinstation van Zwijndrecht.

Diztrikt
Diztrikt wordt het nieuwe, centraal gelegen, hart van Zwijndrecht met alle faciliteiten binnen handbereik. De herinrichting van het gebied Diztrikt bestaat uit drie projecten: Stationskwartier, Walburg en Noord. Het deelproject Maasterras-West valt onder het project Stationskwartier. In het project Stationskwartier wordt ruimte gecreëerd voor woningen, recreatie én voorzieningen.

Het Stationskwartier wil uitgroeien tot een duurzaam groen stedelijk woongebied. Het Maasterras bestaat uit Maasterras-West, Maasterras-Oost en het zuidelijke Stationsplein.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maasterras-West
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
185
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden