Euryza - Nouv’eau en Oeverture

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwijndrecht - Zwijndrecht
Actueel aanbod

€ 459.500,- tot € 459.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

NOUV'EAU
In het appartementencomplex Nouv’eau zijn alle appartementen voorzien van een ruime living en 2 of 3 slaapkamers. Het overgrote deel van de woningen heeft een balkon/terras met uitzicht op de rivier en historische binnenstad van Dordrecht. Het ideale gelijkvloerse appartement waar alles binnen handbereik is. En dat op de beste plek in Zwijndrecht.

OEVERTURE
Op het nieuwe centrale plein komen 4 grote stadswoningen met de naam Oeverture. De woningen hebben 4 woonlagen met op de begane grond een grote woon/eetkeuken en op de eerste verdieping de living met een geweldig uitzicht over de rivier. De slaapkamers bevinden zich op de 2e en 3e verdieping. Op de begane grond én de eerste verdieping bevindt zich ook nog een terras. Genoeg ruimte dus om heerlijk buiten te kunnen zitten.

PLANNING
De oplevering van Nouv’eau en Oeverture vindt naar verwachting plaats in het laatste kwartaal van 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Euryza - Nouv’eau en Oeverture
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 37 beschikbaar
Prijs
€ 459.500,- tot € 459.500,-
Type woningen
Appartement, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden