De Wijck - Zwijndrecht

Zwijndrecht - Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in De Wijck: hét nieuwe baken in het Stationskwartier - de poort van Zwijndrecht!

Daar waar het gebied nu nog stil en verlaten aandoet, komt straks een levendige plek waar wonen, ontmoeten en ontspannen samenkomen.

Woningen
In totaal komen er in De Wijck 55 koopwoningen. De 35 appartementen bestaan uit maar liefst zeven verschillende typen, waardoor deze voor verschillende leefstijlen geschikt zijn. Zo zijn er twee-, drie- en vierkamerappartementen met verschillende uitzichten en oriëntaties.
De eengezinswoningen hebben, net als het appartementengebouw, moderne industriële kenmerken. Deze komen in twee verschillende typen, namelijk met een zadeldak of een platdak. Ze hebben allemaal een beukmaat van 5.1 meter en minimaal drie slaapkamers.

Locatie
De Wijck ligt super centraal in Zwijndrecht op loopafstand van het station. Binnen 20 minuten ben je in Rotterdam, en ook andere grote steden zijn in no-time bereikbaar.

De Wijck zet de toon voor de gebiedsontwikkeling van het Stationskwartier in Zwijndrecht. Dit vernieuwde gebied wordt straks een levendige plek met veel groen en een hoogwaardige uitstraling. Een plek waar woningen, voorzieningen én het park samenkomen. Bewoners ontmoeten elkaar én de natuur in de collectieve plekken buiten.

Stel je eens voor: spelende kinderen in de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin, terwijl de ouders in het zonnetje zitten… Een gezellige kop koffie in De Wijckkamer en een kletspraatje tussen oude en nieuwe bewoners. Aan het eind van de dag nog even wat verse kruiden plukken in de buurtmoestuin om heerlijk mee te koken. Het kan straks allemaal in De Wijck!

Lijkt het je wat om hier te wonen? Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Vanaf dat moment zijn ook de v.o.n. prijzen bekend.

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief om mee te denken én als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wijck - Zwijndrecht
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Koopwoningen
55
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden