de Bostuinen

Zwijndrecht - Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 118m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Gezellig wonen in een nieuwe buurt met alle gemakken heel dichtbij. Welkom in De Bostuinen!
De Bostuinen wordt een kindvriendelijke buurt Indische Buurt in Zwijndrecht. In totaal komen hier 127 duurzame woningen en 66 appartementen. Koop en huur. De verkoop voor de 54 eengezinswoningen en 39 appartementen gaat eind 2024 al van start.

WONEN IN HET GROEN
De Bostuinen wordt een parkachtige wijk met intieme hofjes tussen de woningen en uitnodigend groen. Lange waterpartijen, mooie bomenlanen en een bosrijke zone met slingerende paden waar je kunt wandelen, sporten of spelen. Dit alles mag je straks gewoon als het verlengstuk van je thuis zien. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, of gewoon relaxen in je eigen tuin of op je balkon.

Het kan allemaal in De Bostuinen!

ONS-KENT-ONS
De Bostuinen wordt een buurtje dat je direct het vertrouwde gevoel van ons-kent-ons geeft, maar dan in een modern jasje gestoken. Hier heb je je eigen plek én leef je samen. Je kent en helpt de buren, de kids lopen samen naar school en spelen in het groen. Gezellig! Zie je het al voor je?

AUTOLUW EN VERBONDEN MET HET CENTRUM
De wijk wordt autoluw en parkeren doe je zoveel mogelijk uit het zicht, in de hiervoor bedoelde groene parkeerhoven. Er komen brede stoepen en een directe verbinding voor langzaam verkeer richting het centrum. De Bostuinen laat zich door dit alles omschrijven als een vriendelijke plek met een tuinstedelijk karakter. Een fijn buurtje, waarvan jij misschien straks wel met trots kunt zeggen dat je er woont.

Schrijf je in via www.bostuinen-zwijndrecht.nl


** Beelden betreffen concept beelden gebaseerd op het DO. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. **

Meer informatie

Kenmerken

Project
de Bostuinen
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden