Bouquet

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwijndrecht - Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

vanaf € 459.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 205m2
Kaveloppervlak
180 - 360m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Geachte geïnteresseerde,

Wij hebben zeer goed nieuws te melden: het moment waarop de patiovilla’s in project Bouquet in verkoop gaan, is bekend.

Op 24 mei 2019 om 10.00 uur gaat de verkoop van start!

Vanaf dat moment kunt u de verkoopdocumentatie afhalen bij een van de makelaars. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dit kan uiteraard wel.
Wel raden wij u aan om, alvorens naar de makelaar te gaan, op de projectwebsite www.wonenbouquet-zwijndrecht..nl te bekijken van welke kavel of kavels u de verkoopdocumentatie wenst af te halen. Het project omvat namelijk 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld.
Op de projectwebsite kunt u vanaf bovengenoemd moment alle verkoopdocumentatie inzien en downloaden.

Verkoopprocedure
Nadat u de verkoopdocumentatie heeft bestudeerd, bent u tot 14 juni, 12.00 uur in de gelegenheid om uw keuze voor een of meerdere woningen kenbaar te maken via het digitale inschrijfformulier op onze projectwebsite.

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats op basis van een aantal criteria, zoals het wel of niet hebben van ontbindende voorwaarden, uw woningvoorkeur(en), het moment waarop u zich heeft ingeschreven, etc. De toewijzing van de woningen vindt plaats via het digitale selectiemodel van Nieuwbouw Nederland. Na toewijzing van een woning ontvangt u een, door de makelaar op basis van uw inschrijving, ingevuld exemplaar van zowel de koop- als de aannemingsovereenkomst en een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor het ondertekenen van deze overeenkomsten bij de makelaar.

Vanaf verkoopprijs
Omdat het overgrote deel van de geïnteresseerden in de vragenlijst op de website de voorkeur heeft aangegeven voor een patiovilla met een verdieping, worden alle patiovilla's standaard met een verdieping uitgevoerd.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor diverse varianten te kiezen, zoals bijvoorbeeld een grotere verdieping, een indelingsvariant of een uitbouw.
De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,-- v.o.n. Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m². Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal 3 slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc. etc.

Financiering
Zoals al eerder aan u kenbaar is gemaakt, is het gezien het grote aantal kandidaat kopers o.i. zinvol zo veel als mogelijk te voorkomen dat er koopovereenkomsten met ontbindende voorwaarden worden aangegaan waarbij het onzeker is of de koop ook daadwerkelijk zal worden geëffectueerd. Het is dan niet ondenkbaar dat de ultieme woning van uw keuze voorwaardelijk is verkocht, terwijl deze woning later toch weer vrij komt. Daarom is het in aller belang dat de makelaars concrete verkoopgesprekken met u kunnen voeren.

Mocht u dit nog niet gedaan hebben, dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk met de door u beoogde financier(s) te overleggen om zo uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Uiteraard staat het u volkomen vrij zelf te besluiten waar u uw financiële mogelijkheden in kaart laat brengen danwel waar u uw financiering afsluit, echter wij kunnen u mededelen dat Rabobank Drechtsteden volledig op de hoogte is van het project en u een aantrekkelijke projectfinanciering kan aanbieden. Indien gewenst, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek met financieringsverklaring met de heer Frank van Sint Annaland (telefoon 06 - 12 98 32 51), financieel adviseur bij de Rabobank.

Planning
Onze planning ziet er als volgt uit:
•start verkoop: 24 mei 2019, 10.00 uur
•sluiting inschrijvingstermijn: 14 juni 2019, 12.00 uur
•toewijzing: uiterlijk 28 juni 2019 ontvangt u bericht of u een woning toegewezen heeft gekregen
•aansluitend ondertekenen koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst
Vooralsnog gaan wij uit van start bouw in het 4e kwartaal 2019 en oplevering in het 4e kwartaal 2020.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van de makelaars:

Van Spronsen Nieuwbouwmakelaars
Telefoon 078 - 6812566 of via info@vanspronsenmakelaars.nl

Waltmann Makelaars
Telefoon 078 - 6205777 of via zwijndrecht@waltmann.com

Met vriendelijke groet,

VPO BOUQUET B.V.
G.D. van Pelt
Geen interesse meer? U kunt zich hier uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouquet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs vanaf
€ 459.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden