Bouquet

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwijndrecht - Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

€ 459.500,- tot € 715.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 205m2
Kaveloppervlak
180 - 355m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

De verkoop van het project Bouquet in Zwijndrecht is onlangs van start gegaan en verloopt voorspoedig, er zijn nog slechts enkele patiovilla's te koop.
Voor de actuele verkoopstatus verwijzen wij u naar de projectwebsite www.wonenbouquet-zwijndrecht.nl .

Patiovilla’s zijn al uniek, maar bij Bouquet bent u ook nog eens in de gelegenheid om de villa geheel conform uw eigen eisen en wensen uit te laten voeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse verdiepings- en indelingsvarianten, maar ook een grotere living, een extra slaapkamer of een garage behoort tot de mogelijkheden.
De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,-- v.o.n. Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m². Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal 3 slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc. etc.

De uitgebreide verkoopdocumentatie kunt u afhalen bij een van de makelaars. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dit kan uiteraard wel.
Het project omvat 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld. Het is ook mogelijk op de projectwebsite alle verkoopdocumentatie in te zien en te downloaden.

Financiering
Rabobank Drechtsteden is volledig op de hoogte van het project en kan u een aantrekkelijke projectfinanciering aanbieden. Indien gewenst, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek met financieringsverklaring met de heer Frank van Sint Annaland (telefoon 06 - 12 98 32 51), financieel adviseur bij de Rabobank.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van de makelaars:

Van Spronsen Nieuwbouwmakelaars
Telefoon 078 - 6812566 of via info@vanspronsenmakelaars.nl

Waltmann Makelaars
Telefoon 078 - 6205777 of via zwijndrecht@waltmann.com

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouquet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 459.500,- tot € 715.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden