Lindesteyn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwijndrecht - Zwijndrecht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht komt een kleinschalig appartementengebouw. Om precies te zijn, ter hoogte van de Kerkweg, waar vroeger de basisschool stond. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 115 m² tot 200 m² en voor de penthouses met riant terras over de volledige breedte. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte.

Ideale locatie
Lindesteyn is ideaal gelegen, hiervandaan loop je in 8 minuten naar Winkelcentrum Oudeland. Ook in Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos ben je zo. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden en net zo snel ben je in Rotterdam.

Wonen in het groen
Wel het genot van een buitenruime, maar geen zin (meer) in het onderhoud van een tuin? Een appartement is dan een perfect alternatief. Dan moeten de balkons en terrassen wel groot genoeg zijn. Daar hebben we voor gezorgd bij Lindesteyn. Voor welk appartement je ook kiest, je mag altijd rekenen op een grote tot zeer royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

Daarbij blijven veel volwassen bomen rond Lindesteyn staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft Lindesteyn vanaf dag één een groen karakter. Het elegante gebouw voegt zich met haar transparante karakter op een heel natuurlijke manier in het landschap en biedt haar bewoners altijd een mooi uitzicht op de wijk, het groen en zelfs het water. Aan de zuidkant van het gebouw komt een collectieve buitenruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Een superfijne plek om elkaar te ontmoeten, voor een vrijdagmiddagborrel of om lekker een boek in het zonnetje te lezen. De inrichting van de tuin bepalen we straks samen met de bewoners van Lindesteyn, zodat dit echt een plek van de eigenaren wordt.

Interesse?
Naar verwachting start de verkoop medioa 2022. Vergeet niet je gegevens achter te laten op https://lindesteyn.nl/interesse wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindesteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden