Lindesteyn

Zwijndrecht - Zwijndrecht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

In het leuke Zwijndrecht, tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat, komt Lindesteyn. Een stijlvol en kleinschalig appartementencomplex met veel glas, een natuurlijke steenkleur en grote balkons. Om precies te zijn vindt je Lindesteyn straks ter hoogte van de Kerkweg, waar vroeger de basisschool stond. Bijzonder aan dit plekje is dat er veel volwassen bomen staan én dat het gebied rondom het gebouw heel groen wordt aangelegd met wandelpaden en een grote gezamenlijke tuin. Wel de lusten van mooi groen, niet de lasten voor het onderhoud.

Hier is het heerlijk nieuw en ontspannen wonen, met alle bestaande voorzieningen dichtbij. Het 5-laagse gebouw biedt op de begane grond, 1e en 2e verdieping een diversiteit aan appartementen in verschillende groottes, van 110 tot 137 m2. Op de 3e verdieping komen 4 zeer royale topappartementen vanaf 182 m2 en de 4e verdieping biedt ruimte aan 2 fantastische penthouses. Deze exclusieve penthouses zijn circa 190 en 200 m2 groot en hebben een terras van circa 128 en 150 m2. Voor welk appartement je ook kiest, altijd heb je een grote buitenruimte én een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte stallingsgarage.

Ideale locatie
Lindesteyn is ideaal gelegen, hiervandaan loop je in 8 minuten naar Winkelcentrum Oudeland. Ook in Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos ben je zo. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden en net zo snel ben je in Rotterdam.

Wonen in het groen
Wel het genot van een buitenruime, maar geen zin (meer) in het onderhoud van een tuin? Een appartement is dan een perfect alternatief. Dan moeten de balkons en terrassen wel groot genoeg zijn. Daar hebben we voor gezorgd bij Lindesteyn. Voor welk appartement je ook kiest, je mag altijd rekenen op een grote tot zeer royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

Daarbij blijven veel volwassen bomen rond Lindesteyn staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft Lindesteyn vanaf dag één een groen karakter. Het elegante gebouw voegt zich met haar transparante karakter op een heel natuurlijke manier in het landschap en biedt haar bewoners altijd een mooi uitzicht op de wijk, het groen en zelfs het water. Aan de zuidkant van het gebouw komt een collectieve buitenruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Een superfijne plek om elkaar te ontmoeten, voor een vrijdagmiddagborrel of om lekker een boek in het zonnetje te lezen. De inrichting van de tuin bepalen we straks samen met de bewoners van Lindesteyn, zodat dit echt een plek van de eigenaren wordt.

Aantrekkelijk? We verwachten nog dit jaar opnieuw in verkoop te gaan! Schrijf je alvast in als belangstellende op de website en blijf als eerste op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindesteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 25 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden