De Wijck

Inschrijving geopend.
Zwijndrecht - Zwijndrecht
Actueel aanbod

€ 259.000,- tot € 470.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 138m2
Kaveloppervlak
86 - 102m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Wil jij nieuw wonen in een gezellige, groene woonbuurt met het station op 3 minuten loopafstand, dan is De Wijck misschien wel iets voor jou! In De Wijck komen 20 eengezinswoningen met een tuin en een kleinschalig appartementengebouw met 35 appartementen. De Wijck zet de toon voor de gebiedsontwikkeling van het Stationskwartier in Zwijndrecht. Het gehele gebied rondom het station en daarachter wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woongebied.

Uniek aan De Wijck is de groene, collectieve tuinen. Ontmoeten en spelen staan centraal. Zo is een fraai begroeide pergola ontworpen met een lange picknicktafel, er komen bankjes, bomen en (klim)planten. En ook de straten worden vergroend. Zo komt er raingardens met beplanting langs de voortuinen, langs de voorgevels groeien klimplanten en in de Jan Steenstraat komt een nieuw plantsoen met een natuurlijke speeltuin. Op de begane grond van het appartementengebouw komt De Wijckkamer, een plek waar je je dag kunt starten met je favoriete espresso of cappuccino. De Wijck wordt een uitnodigende plek voor iedereen, waar bezoekers welkom zijn en bewoners zich thuis voelen. Stads en groen. Dát is het Wijckgevoel.

De architectuur van De Wijck is stoer en stads en het woningaanbod divers. Zowel de eengezinswoningen als appartementen verschillen in grootte, waardoor De Wijck voor veel mensen een ideale en geschikte plek is om te wonen. Het leuke is dat jong en ouder, gezinnen, stellen en singles hier allemaal een plek kunnen vinden.

Appartementen en eengezinswoningen
Het appartementengebouw ligt aan de Koninginnestraat. Je hebt keuze uit 8 woningtypen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen variëren in grootte van 51 tot 95 m2. Alle appartementen hebben een loggia waar je beschut buiten kunt zitten. Op de begane grond van het gebouw ligt de Wijckkamer, een gemeenschappelijke huiskamer waar ook ruimte is voor kleinschalige horeca zoals een koffiebar.

De 20 eengezinswoningen met tuin zijn 119 tot 138 m2 groot en tellen drie woonlagen. De woningen met een schuin dak hebben standaard drie slaapkamers en de woningen met een plat dak hebben vijf slaapkamers. Alle ruimte dus voor jouw gezin. De achtertuinen grenzen aan de collectieve buitenruimten. Voor wat betreft de zonligging van de tuin heb je keuze uit het noordoosten, zuidwesten en zuidoosten.

Stoere, stadse architectuur
De architect heeft de eengezinswoningen en het appartementengebouw ontworpen in een moderne, industriële stijl met mooie metselwerkdetails, waardoor De Wijck een stoere, stadse uitstraling heeft. Het groen, ook langs de gevels en als erfafscheiding, verzacht de overgangen en zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

Stationskwartier, Zwijndrecht
De Wijck ligt in het Stationskwartier, om de hoek van het station en het centrum van Zwijndrecht. Het gehele gebied rondom het station en daarachter wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woon- en leefgebied.

Zwijndrecht is verrassend veelzijdig. Doordat je vlakbij natuur, het water én de stad woont, is er altijd wat te beleven. Het vernieuwde stadshart van Zwijndrecht ligt op loopafstand van De Wijck. In het autovrije winkelgebied Walburg vind je allerlei winkels die veel meer bieden dan de dagelijkse behoefte. Je kunt er prima slagen voor een nieuwe outfit, rondstruinen in een boekenwinkel, en op donderdag is er een markt op de Biesbos.

Interesse in De Wijck?
Heb je interesse De Wijck? Bekijk dan het woningaanbod op de website van De Wijck en meld je aan als belangstellende door vrijblijvend een account aan te maken. De verkoop van de appartementen en eengezinswoningen in De Wijck start op donderdag 15 februari 2024. Meer informatie vind je op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wijck
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
8 van 57 beschikbaar
Prijs
€ 259.000,- tot € 470.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden