Euryza - Welgelegen

Zwijndrecht - Zwijndrecht
Toekomstig aanbod

€ 447.500,- tot € 447.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 134m2
Kaveloppervlak
117 - 191m2
Inhoud
378 - 402m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Euryza Welgelegen – Dé plek in Zwijndrecht!

WELGELEGEN
Wonen in ‘Welgelegen’, een nieuwe, levendige buurt en het laatste hoofdstuk in Euryza. Vernoemd naar een verdwenen tras- en oliemolen en dé perfecte plek in Zwijndrecht!

Waar ochtenden beginnen met de geur van versgebakken brood in je tuin. Wandel langs de Oude Maas, voel de bries door je haren en laat de speeltuin op de binnenplaats je kinderen vermaken terwijl je een praatje maakt met de buren.

Hier, tussen de historische Ringdijk en de Euryzakade worden 25 mooie eengezinswoningen gebouwd. De woningen worden met liefde en vakmanschap gebouwd van duurzame materialen, waaronder hout.

Welgelegen is het laatste deelplan in de populaire woonwijk Euryza. Met 25 eengezinswoningen is dit jouw laatste kans om deel uit te maken van deze hechte buurt. Geniet van de unieke locatie, de nabijheid van het water en de gezelligheid van je nieuwe buren!

PLANNING
Naar verwachting start de verkoop van Welgelegen in juni.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Euryza - Welgelegen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 447.500,- tot € 447.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Warmte Koude Opslag (WKO)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwijndrecht.

Aanmelden