Terug naar Project

Special

In deze charmante patiobungalow, waar elegantie en comfort centraal staan, is het fijn wonen. De woning biedt een warme sfeer gecombineerd met moderne voorzieningen. Bovendien is de woning, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond levensloopbestendig, wat betekent dat je hier kunt blijven genieten!

Deze woning beschikt over 5 kamers, waaronder 4 slaapkamers. De indeling biedt voldoende ruimte voor een groter gezin of voor gasten. Of het nu gaat om een knusse leeshoek of een extra logeerkamer, hier vind je de plekken om te ontspannen. Een eigen parkeerplaats en een ruime tuin waar je in de zomer aangenaam buiten kunt zitten maken de woning compleet.

De moderne duurzaamheidsvoorzieningen, waarmee de woning is uitgerust, zorgen ervoor dat je het hele jaar een aangename temperatuur ervaart. Denk aan een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Het energielabel A+++ garandeert niet alleen een lagere energierekening, maar ook een milieubewuste keuze. Heerlijk wonen op dé plek in Zwijndrecht!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 539.500,-
Kavel 191 m2
Woonoppervlakte 134 m2
Inhoud 402 m3
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats
Tuin Tuin